MIDTJYSK BILSALG blev grundlagt af Frank og Gitte en sen efterårs-aften i 2004 i et lille parcelhus i Silkeborg Syd... mavefornemmelsen var god og firma-navnet klingede helt perfekt, eftersom Silkeborg jo er Bilernes By og hjertet i det Midtjyske  :-)

Lokalerne blev indkøbt på Nyhøjvej i Virklund og de første 5 biler blev hentet hjem fra ét af de store leasingselskaber i Danmark. Alle 5 biler var faktisk af mærket FORD og selvom butikken senere fik vokseværk og flyttede over på modsatte side af Horsensvejen, så er FORD stadig specialet idag... Nu er der bare ca. 50 modeller at vælge imellem, men vi har naturligvis også lidt andre gode bilmærker på lagerlisten ! Når der er fyldt rigtigt godt op, står der 110 biler på pladsen i Virklund  :-)

Langt de fleste biler indkøbes forsat udfra disse kriterier  :

  • 1 ejers danske biler
  • Fuld servicehistorik
  • Velplejede biler inde og udvendigt
  • Ingen større trafikskader

Denne strategi ser da også ud til at virke, for i salgsafdelingen fik Mathias, Svend-Erik og Frank solgt hele 539 biler i 2018 hvoraf de 361 var af mærket FORD ... og dét er igen ny rekord !  

 

Den store udstilling på Marienlystvej 2 fyldt op med Ford biler i alle forskellige afskygninger :-)

P 5220162_891x 432

 

Vi har en 500 kvm. stor indendørs udstilling, så hvis du booker tid til prøvekørsel kan vi altid sørge for at bilen er kørt indenfor i tørvejr og står klar til besigtigelse og en dejlig prøvetur  :-)

Visitkort

 

 

                         

      VELKOMMEN HOS MIDTJYSK BILSALG