MIDTJYSK BILSALG blev grundlagt af Frank og Gitte en sen efterårs-aften i 2004 i et lille parcelhus i Silkeborg Syd... mavefornemmelsen var god og firma-navnet klingede helt perfekt, eftersom Silkeborg jo er Bilernes By og hjertet i det Midtjyske  :-)

Lokalerne blev indkøbt på Nyhøjvej i Virklund og de første 5 biler blev hentet hjem fra ét af de store leasingselskaber i Danmark. Alle 5 biler var faktisk af mærket FORD og selvom butikken senere fik vokseværk og flyttede over på modsatte side af Horsensvejen, så er FORD stadig specialet idag... Nu er der bare 60-70 modeller at vælge imellem, men vi har naturligvis også lidt andre gode bilmærker på lagerlisten ! Når der er fyldt rigtigt godt op, står der 110 biler på pladsen i Virklund  :-)

Langt de fleste biler indkøbes forsat udfra disse kriterier  :

  • 1 ejers danske biler
  • Fuld servicehistorik
  • Velplejede biler inde og udvendigt
  • Ingen større trafikskader

Denne strategi ser da også ud til at virke, for i salgsafdelingen fik Peter, Svend-Erik og Frank solgt langt over 500 biler i 2017 hvoraf de 337 var af mærket FORD ... og dét er ny rekord !  

 

Den store udstilling på Marienlystvej 2 og på en sjælden solskinsdag midt i Juni 2017  :-)

P 5220162_891x 432

 

Vi har en 500 kvm. stor indendørs udstilling, så hvis du booker tid til prøvekørsel kan vi altid sørge for at bilen er kørt indenfor i tørvejr og står klar til besigtigelse og en dejlig prøvetur  :-)

Butik _599x 506

 

 

                         

      VELKOMMEN HOS MIDTJYSK BILSALG